Բաղադրիչներ
1. Ցորենի ալյուր – 200 գ
2. Վարսակի ալյուր – 25 գ
3. Շագանակագույն շաքարավազ – 100 գ
4. Բուսական յուղ – 75 գ
5. Ընկույզ / չիր – 50 գ
6. Բանան – 3 +1 հատ
7. Փխրեցուցիչ – 3 ճ/գ
8. Դարչին – 3 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բանանը շերտատել և բոլոր բաղադրիչների հետ հարել բլենդերով:
2. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ, զարդարել մեկ բանանով:
3. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան, թխել 20-25 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168․am