«Կեսար» աղցանի սոուսի լավագույն բաղադրատոմսը
Դիտումներ՝ *
13:43 2022-02-22

Բաղադրիչներ

1. Ձիթայուղ – 80-100 մլ

2. Ձու – 1 հատ

3. Սխտոր – 1-2 պճեղ

4. Մանանեխ – 1-2 թ/գ

5. Կիտրոնի հյութ – 1-2 ճ/գ

6. Անչոուսի փափկամիս – 2 հատ

7. Պարմեզան – 1-2 թ/գ

8. Վուստերյան սոուս – 1-2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն լվանալ, վրան եռացրած ջուր լցնել, թողնել 1-2 րոպե, հանել ջրից:

2. Պարմեզանը մանր քերել:

3. Ձուն ջարդել բլենդերի մեջ:

4. Ավելացնել մնացած բաղադրիչները՝ մանանեխը, սխտորը, պանիրը, վուստերյան սոուսը, անչոուսը, կիտրոնի հյութը և ձիթայուղը:

5. Հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

6. Կեսարի համար սոուսը պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

168.am

Ամենաընթերցված