Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 500 գ
2. Բեկոն – 12 հատ
3. Սև սալորի չիր – 12 հատ
4. Գինի – 50-70 մլ
5. Աղ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի փափկամիսը լավ լվանալ, չորացնել:
2. Մսերը երկայնքով կիսել, ծեծել, աղ և համեմունք ցանել:
3. Մսի յուրաքանչյուր կտորի վրա երկու հատ չիր տեղադրել, փաթաթել ռուլետի նման, որն էլ իր հերթին՝ փաթաթել բեկոնով:
4. Տապակի մեջ մի փոքր բուսայուղ լցնել, լավ տաքացնել միջին կրակի վրա: Ռուլետները շարել տապակի մեջ, յուրաքանչյուր կողմից տապակել երեքական րոպե:
5. Ավելացնել գինին, կրակն իջեցնել, շոգեխաշել 8 րոպե:
6. Պատրաստի ռուլետները մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am