Բաղադրիչներ
1. Գազար – 500 գ
2. Վարունգ – 200 գ
3. Սխտոր – 1 պճեղ
4. Սոյայի սոուս – 50 մլ
5. Քունջութի ձեթ – 40 մլ
6. Քունջութ – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Գազարը մաքրել, անցկացնել քերիչով: Այնուհետև կտրատել վարունգը և ավելացնել գազարին:
2. Թարմ կոճապղպեղն ու սխտորը մաքրել: Սխտորը մանր կտրատել, կոճապղպեղը քերել: Այնուհետև սխտորն ու կոճապղպեղը լավ տրորել հավանգի մեջ:
3. Լցնել ձեթը, սոյայի սոուսը և խառնել։ Այնուհետև սոուսը ավելացնել աղցանին, խառնել, թողնել մոտ 30 րոպե զով տեղում։ Մատուցելիս քունջութի սերմեր ցանել։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am