Տնական տրյուֆել պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Արտիճուկի օշարակ – 90 գ
2. Կակաոյի փոշի – 45 գ
3. Մատչա կանաչ թեյի փոշի – 5 գ
4. Վանիլին – 5 գ
5. Աղ
6. Կոկոսի յուղ – 50 գ
7. Կակաոյի կարագ – 95 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Պետք է սկսել չոր բաղադրիչներից և վերջում ավելացնել հալած կոկոսի յուղն ու կակաոյի կարագը։
2. Ստացված զանգվածը 45-60 րոպեով դնել սառնարանը։ Այնուհետև գնդիկներ ձևավորել, թավալել մատչայի փոշու մեջ և կրկին դնել սառնարանը 30 րոպեով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am