Բանանով թխվածք՝ Պահքի համար
Դիտումներ՝ *
12:21 2022-03-21

Բաղադրիչներ

1. Ցորենի ալյուր – 200 գ

2. Վարսակի ալյուր – 25 գ

3. Շագանակագույն շաքարավազ – 100 գ

4. Բուսական յուղ – 75 գ

5. Ընկույզ / չիր – 50 գ

6. Բանան – 3 +1 հատ

7. Փխրեցուցիչ – 3 ճ/գ

8. Դարչին – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը շերտատել և բոլոր բաղադրիչների հետ հարել բլենդերով:

2. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ, զարդարել մեկ բանանով:

3. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան, թխել 20-25 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

168․am