Աղցան, որը պետք է պատրաստել Վալենտինի օրը
Դիտումներ՝ *
13:11 2022-02-14

Բաղադրիչներ

1. Եղերդակ – 2 փունջ

2. Պինդ պանիր – 150 գ

3. Նուռ – 1/2 հատ

4. Ընկույզ – 50 գ

5. Ձիթայուղ – 4 ճ/գ

6. Խնձորի քացախ – 1 ճ/գ

7. Մեղր – 1 ճ/գ

8. Մանանեխ – 1 թ/գ

9. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Եղերդակը և պանիրը կտրատել, ավելացնել նռան հատիկները:

2. Չոր տապակի մեջ լցնել ընկույզը, տապակել, այնուհետև խոշոր կտրատել: Խառնել եղերդակի, պանրի և նռան հատիկների հետ:

3. Փոքր ամանի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, քացախը, մեղրն ու մանանեխը, համեմել աղով և սև պղպեղով։ Աղցանին ավելացնել սոուսը և խառնել։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

168.am