Բժիշկ և սննդաբան Մարիա Տիխոմիրովը «ՌԻԱ ՆՈՎՈՍՏԻ» գործակալության հետ զրույցում ասել է, որ ապխտած երշիկի հաճախակի օգտագործմամբ քաղցկեղի ռիսկը զգալիորեն մեծացնում է:
Նա նշել է, որ արտադրանքը պարունակում է հսկայական քանակությամբ սոյա, համի ուժեղացուցիչներ, նիտրատներ, կոնսերվանտներ, ցածրորակ ճարպեր:
«Միս նույնպես դրանում, հավանաբար, առկա է: Միայն որակը կասկածի տակ է առնվում: Նման երշիկը բարձրացնում է Histamine- ի մակարդակը, ուստի պետք է բացառվի: Դա պարունակում է մեծ քանակությամբ նիտրոդեմամին, որը մեծացնում է ստամոքսի քաղցկեղի ռիսկերը»,- զգուշացրել է գործակալության զրուցակիցը: