Այս սոուսն ամենահասարակ սպագետիին կհաղորդի աստվածային համ
Դիտումներ՝ *
17:20 2022-01-15

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 2 ճ/գ

2. Կաթ – 1 բաժակ

3. Կարագ – 50 գ

4. Պանիր – 200 գ

5. Աղ, սև պղպեղ

6. Բուսայուղ

7. Ռեհան, չաման

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի, աստիճանաբար լցնել կաթը, խառնել, հասցնել եռման, ավելացնել քերած պանիրը, խառնել:

2. Ավելացնել համեմունքները, փափուկ կարագը, խառնել:

3. Տաք վիճակում լցնել սպագետիի վրա և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

168.am