Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 2 ճ/գ
2. Կաթ – 1 բաժակ
3. Կարագ – 50 գ
4. Պանիր – 200 գ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Բուսայուղ
7. Ռեհան, չաման
Պատրաստման եղանակը
1. Ալյուրը տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի, աստիճանաբար լցնել կաթը, խառնել, հասցնել եռման, ավելացնել քերած պանիրը, խառնել:
2. Ավելացնել համեմունքները, փափուկ կարագը, խառնել:
3. Տաք վիճակում լցնել սպագետիի վրա և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am