Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 150 գ
2. Կարագ – 120 գ
3. Շագանակագույն շաքարավազ – 70 գ
4. Շաքարավազ – 70 գ
5. Ձու – 1 հատ
6. Վանիլին – 1 թ/գ
7. Սոդա – 1/2 թ/գ
8. Շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարագը և երկու տեսակի շաքարավազները հարել: Ավելացնել ձուն, նորից հարել: Վանիլինը, սոդան և ալյուրը խառնել, ավելացնել ստացված զանգվածին: Լցնել նաև մանրացրած շոկոլադը և կրկին խառնել. պետք է ստացվի միասեռ խմոր:
2. Ստացված խմորից գդալով թխվածքաբլիթներ ստանալ, հատուկ ձև տալ պետք չէ: Թխվածքաբլիթները շարել յուղաթղթով պատված տապակին:
3. Թխել 20 րոպե, նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am