Բաղադրիչներ
1. Շերտավոր խմոր
2. Լոլիկ – 3 հատ
4. Պանիր – 5 կտոր
5. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
6. Համեմունքներ
7. Սխտորի փոշի
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորը գրտնակել 1 սմ հաստության շերտի, եռանկյունիներ կտրատել:
2. Խմորների վրա պանրի կտորներ և շերտատած լոլիկ դնել:
3. Խառնել ձեթը, համեմունքները, սխտորի փոշին, պղպեղը և սպիտակուցը։ Ստացված սոուսով պատել սենդվիչի մակերեսը:
4. Թխել 7 րոպե, նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am