Բաղադրիչներ
1. Հատապտուղների ընտրանի
2. Ընկույզ – 2 բուռ
3. Հազար – 1 փունջ
4. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
5. Նարնջի հյութ – 1 ճ/գ
6. Կարմիր գինու քացախ – 1 ճ/գ
7. Բալզամիկ քացախ – 1 ճ/գ
8. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
9. Շաքարավազ – 1 թ/գ
10. Աղ, սև պղպեղ
11. Դարչին – 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
1. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի հատապտուղներից և հազարից:
2. Աղցանամանի մեջ լցնել հատապտուղները և հազարի տերևները:
3. Լցնել սոուսը, զարդարել ընկույզներով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am