Բաղադրիչներ
1. Պաստա – 500 գ
2. Սպանախ – 450 գ
3. Կապույտ պանիր – 150 գ
4. Սերուցք – 150 մլ
5. Սխտոր – 2 պճեղ
6. Ձիթապտղի յուղ – 3 ճ/գ
7. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Նախապատրաստեք բոլոր բաղադրիչները:
2. Պաստան եփել մինչև ալ-դենտե աստիճանի:
3. Սպանախը տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ:
4. Կապույտ պանիրը խորանարդաձև կտրատել:
5. Սպանախին ավելացնել սերուցքը, պանիրը, խառնել և եփել 2-3 րոպե։
6. Պաստան լցնել ամանների մեջ, վրան լցնել սոուսը և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am