Իշխանով սառը ապուր, որի բաղադրիչների համադրելիությունը կապշեցնի
Դիտումներ՝ *
17:32 2022-11-01

«Черетто Море» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Վլադիմիր Սիդորովի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Մանգոյի խյուս – 300 գ
2. Իշխանի փափկամիս – 100 գ


3. Լայմի ֆրեշ – 1 ճ/գ
4. Ռեհան – 10 գ


5. Հապալաս – 5 գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 2 գ


7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Իշխանի փափկամիսը կտրատել խոշոր խորանարդիներով, համեմել աղով և արագ տապակել:

2. Մանգոյի խյուսը տեղափոխել խորը տարայի մեջ, ավելացնել թարմ լայմի հյութ։ Խառնել։

3. Ստացված զանգվածը լցնել խորը ափսեների մեջ:

4. Դնել տապակած ձկան կտորները:

5. Զարդարել հապալասով և ռեհանի տերևներով։

6. Ըստ ցանկության համեմել աղով և մի քանի կաթիլ ձիթապտղի յուղ ցողել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

168.am