Բաղադրիչներ
1. Մուգ շոկոլադ – 115 գ
2. Կարագ – 115 գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Շաքարավազ – 1/3 բաժակ
5. Ալյուր – 1/4 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա:
2. Ձուն հարել շաքարավազի հետ:
3. Շոկոլադին ավելացնել կարագը և հարել: Այնուհետև խառնել շոկոլադե և ձվային զանգվածները, հարել: Լցնել ալյուրը, կրկին խառնել:
4. Թխել 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյան
168.am