Ընթրիքի ժամանակն է. պատրաստում ենք կանաչ ապուր
Դիտումներ՝ *
11:57 2022-10-08

Բաղադրատոմսը՝ «Скворец» փողոցային ճաշարանի շեֆ-խոհարարի:

Բաղադրիչներ

1. Ձիթապտղի յուղ – 75 մլ

2. Սխտոր – 1 պճեղ

3. Դդմիկ – 6 հատ

4. Բանջարեղենի արգանակ – 1 լ

5. Թարմ ոլոռ – 300 գ

6. Ռեհան – 1 ճյուղ

7. Պանիր – 200 գ

8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձիթապտղի յուղը տաքացնել մեծ տապակի մեջ միջին ջերմության վրա: Տապակել սխտորը:

2. Դդմիկը կտրատել, ավելացնել սխտորին, համեմել աղով և պղպեղով և տապակել 3 րոպե:

3. Դդմիկը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել արգանակը և 500 մլ սառը ջուր: Ապուրը հասցնել եռման:

4. Ավելացնել ոլոռը, այնուհետև՝ մանր կտրատած ռեհանը:

5. Ապուրը վերցնել կաթսայից, հարել բլենդերով:

6. Մատուցել՝ զարդարելով ոչխարի պանրով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

168․am

Ամենաընթերցված