Քանի որ պարանոցը համարվում է օրգանիզմի չափազանց կարևոր մաս, այս հատ-վա-ծում խանգարումները հանգեցնում են լուրջ հիվանությունների առաջացմանը:
Պարանոցի հատվածը հանդիսանում է պարանացի, դեմքի, գանգի հյուսվածքները սնուցող անոթների և նյար-դերի կենտորնացման տեղ: Բացի այդ սեղմված նյարդերի հետևանքով առաջանում են ուժեղ գլխացավեր, վեր-ջույթների թմրածություն, մկանների թուլություն, արագգ հոգնածություն և այլն
Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է
Կարտոֆիլ
Մեղր
Եղևնու յուղ
Ինչպես պատրաստել և ինչպես կիրառել
Կարտոֆիլը անցկացնել մանր քերիչով և խառնել մեղրի հետ 1:1 հարաբերությամբ: Պարանոցի հատվածում դը-նել կոմպրես պատրաստված զանգվածով: Վրայից դնել կոմպրեսիոն թուղթ և կապել որևէ գործվածքի օգնութ-յամբ: Թողնել 2 ժամ, այնուհետև կոմպրեսը հանել և դրա տեղումմերսող շարժումներով քսել եղևնու յուղ:
Բուժման կուրսը 7-10 պրոցեդուրա:
Ապրեք առողջ, առանց խնդիրների