Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Կարագ – 100 գ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Ալյուր – 250 գ
5. Շոկոլադ
6. Հարած սերուցք
Պատրաստման եղանակը
1. Ձուն և շաքարավազը հարել:
2. Ավելացնել փափուկ կարագը:
3. Լցնել ալյուրը, ստանալ միասեռ զանգված:
4. Ստացված խմորը լցնել կեքսի կաղապարների մեջ:
5. Թխել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
6. Պատրաստի կեքսերը զարդարել հալեցրած շոկոլադով, հարած սերուցքով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168․am