Բաղադրիչներ
1. Պեկինյան կաղամբ – 15 տերև
2. Ռուկոլա – 1 փունջ
3. Կարմիր սոխ – 1 գլուխ
4. Չերրի լոլիկ – 10 հատ
5. Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ
6. Կիտրոնի հյութ
7. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել և ցողել կիտրոնի հյութի, ձիթապտղի յուղի և աղի սոուսով:
2. Կտրատել և խառնել պեկինյան կաղամբը, ռուկոլան, չերրի լոլիկները և սոխը:
3. Մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168.am