Բաղադրիչներ
1. Բորոդինյան հաց – 4 կտոր
2. Այծի պանիր – 100 գ
3. Ձմերուկի միջուկ – 4 կտոր
4. Ռուկոլա – 1 փունջ
5. Սոճու ընկույզ – 1 ճ/գ
6. Բալզամիկ քացախ – 1 թ/գ
2
7. Սև աղացած պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Չոր տապակի մեջ տապակել սոճու ընկույզները: Այնտեղ նաև տապակել հացը:
2. Տապակել ձմերուկի շերտերը, մինչև կեղև կապելը:
3. Հացի վրա դնել ձմերուկի շերտը, պանիրը, ավելացնել ռուկոլայի տերևները: Ցողել բալզամիկ քացախով և շաղ տալ սոճու ընկույզները:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168․am