Բաղադրիչներ
1. Սպանախ – 250 գ
2. Փափուկ կաթնաշոռ – 250 գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Ալյուր – 2 ճ/գ
5. Եգիպտացորենի ալյուր – 2 ճ/գ
6. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Սպանախը տաքացնել տապակի մեջ՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի փափկի: Այնուհետև լցնել տարայի մեջ և թողնել՝ մի փոքր սառչի:
2. Հարել ձվերը, խառնել սառած սպանախի հետ, այնուհետև խառնել նախապես մաղած ալյուրի և եգիպտացորենի ալյուրի հետ, ավելացնել կաթնաշոռը, համեմել աղով և թողնել 15 րոպե:
3. Ստացված զանգվածից նրբաբլիթներ պատրաստել՝ տապակելով երկու կողմից:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
168․am