Բաղադրիչներ
1. Եփած սուրճ – 1 բաժակ
2. Մուգ ռոմ – 1 ճ/գ
3. Սուրճի լիկյոր – 1 ճ/գ
4. Սերուցք – 2 ճ/գ
5. Քերած շոկոլադ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ռոմը լցնել բաժակի մեջ և այրել։ Այրվող ռոմով բաժակը մի քանի վայրկյան պտտել։
2. Լցնել լիկյորը, ապա՝ սուրճը: Թեյի գդալով սերուցքը լցնել այնպես, որ այն մնա խմիչքի մակերեսին։ Վրան քերած շոկոլադ ցանել ու անմիջապես մատուցել։
Պատրաստման եղանակը
168․am